KNP Icon

TAGAL KG.NUNTUNAN
dengan kerjasama JABATAN PERIKANAN SABAH


Anda warga Kg.Nuntunan? Perlu login utk melihat semua topik...

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 34 on Mon Jun 07, 2010 1:17 pm
Latest topics
» Yang pertama...
by Prisca Thu Sep 24, 2015 10:40 pm

» FIFA 2014
by edy Thu Jul 24, 2014 2:08 pm

» kaamatan 2013?
by Admin Thu Apr 17, 2014 6:53 pm

» Penduduk kg semakin maju
by Admin Tue Apr 15, 2014 9:34 pm

» KEM KESIHATAN UNTUK WARGA KG.NUNTUNAN
by sabtu Sat Apr 12, 2014 7:10 pm

» Barisan AJK JKKK Kg.Nuntunan 2014
by Admin Sat Apr 12, 2014 6:38 pm

» Senarai Koleksi Lagu (lirik)
by Admin Sun Mar 30, 2014 10:59 pm

» JOY Music Centre -Keningau
by edy Fri Feb 07, 2014 4:09 pm

» Aktiviti "org kita" di luar negeri / luar kg nuntunan
by edy Tue Jan 21, 2014 6:15 pm

» Pelawat '3rd tRAINING PROGRAM' -15okt2013
by Admin Mon Dec 09, 2013 5:28 pm

» Tahniah... ClarineSisca Clare Japrin (25sept2013)
by Admin Mon Dec 02, 2013 11:18 am

» Barking at the moon
by Admin Sat Nov 23, 2013 7:58 pm

» UPSR 5A di kg Nuntunan
by Admin Tue Nov 19, 2013 8:24 pm

» Penternakan ikan TALAPIA .. mari bincang
by edy Fri Aug 23, 2013 1:25 pm

» Jangan tebang/musnahkan pokok ini
by Admin Sat Aug 17, 2013 11:21 pm

» Gambar-gambar Tagal
by Admin Tue Aug 06, 2013 2:08 pm

» Rokok elektronik (e-cigarette)
by Admin Fri Jul 19, 2013 10:41 pm

» Post Mortem Kaamatan 2013 Kg.Nuntunan -13julai2013
by Prisca Fri Jul 19, 2013 8:52 pm

» Gambar2 Kaamatan Kg.Nuntunan -22jun2013
by Admin Mon Jul 15, 2013 2:53 pm

» Sumbangan Pesta Menuai 2013
by Admin Fri Jul 12, 2013 10:52 am

KNP Chatbox


Visitors / Pengunjung / Pelawat

funny story!!!!!

Page 1 of 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

View previous topic View next topic Go down

funny story!!!!!

Post by accoe_n2n on Fri Sep 04, 2009 8:57 am

sesiapa di antara kamu yang mempunyai cerita2 lucu,,jangan malu untuk memaparkannya d dalam blog ne..cerita yang kamu buat2 atau dengar ja pn boleh jgk...yg pnting lucu...hehehe

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by accoe_n2n on Fri Sep 04, 2009 9:10 am

kisah ne bermula apabila seorang guru menyuruh seorang budak bernama Dol yang bodoh lagi bengap tahap gilerr mencari tiga perkataan dalam bahasa omputeh. dalam perjalanan pulang, tiba2 Dol terdengar perkataan "shut up you girl" lalu Dol bertanya kepada kakaknya....

Dol: kakak,"shut up you girl" tu bahasa apa??
kakak: bahasa 0mputeh..
Dol pun berjalan pulang, kemudian dia ternampak satu perkataan yang bertulis 'monkey' lalu dol pun bertanya lagi.
Dol: kak,monkey tu bahasa apa??
kakak: bahasa 0mputeh laaaa...

keesokan harinya, semasa dia nak naik bas ke sekolah,dia terdengar pemandu bas itu berkata "no lady first" Dol pun bertanya.
Dol: "no lady first tu bahasa apa??
pemandu: bahasa 0mputeh lh,takan bahasa arab pula..

di sekolah.......

cikgu: Dol dah cari tiga perkataan yang cikgu suruh tu??
Dol: SHUT UP U GIRL!!
cikgu: kamu ingat cikgu ne hapa arghhh!!
Dol: monkey..
cikgu: keluar dari sini sekarang juga!!
Dol: no lady first...

selepas mengeluarkan kata yang agak kesat kepada gurunya, Dol pun menerima tendangan ala Shawn Micheal yang mengakibatkan kentut berdarah...
the end...hehehehe

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by accoe_n2n on Fri Sep 04, 2009 11:41 am

MATAHARI...

ada dua orang gila yang sedang berbual di rumah sakit jiwa.

o. gila1: (sambil naik atas meja) kamu tau tak??
o. gila2: tau apa??
o. gila1: aku ne matahari (sambil mengangkat tangannya tinggi2). lihatlah ter
terangnya dunia ini disebabkan aku.!!
o. gila2: (dalam hati) jangan2 dia ne bertambah gila. aku mesti melaporkan pada doktor,biar dia diperiksa.

o. gila2 tu tadi berlari pergi ke bilik doktor dan menceritakan perkara yang berlaku.

o. gila2: doktor kawan saya tu mungkin bertambah gilanya..
doktor: mengapa???
o. gila2: benar doktor, dia naik atas meja sambil mengangkat tangannya, dia cakap dia adalah matahari, dunia terang kerana dia.
doktor: kalau begitu surulah kawan kamu tu turun..
o. gila2: jangan doktor, nanti kalau dia turun gelap dunia kita ne......
doktor: ??!!??

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by MooK on Fri Sep 04, 2009 12:35 pm

Disebuah hospital sakit jiwa, ada seorang pesakit mental dikurung didalam sebuah bilik. Kerjanya tiap tiap hari menyanyi, pagi petang siang malam dia menyanyi, tak penat-penat, kalau dah betul betul penat, barulah dia tidur. Lagu yang paling dia suka lagu 60-an, semua lagu dia tahu, dari Jefridin, A Halim, L Ramlee. Tapi yang peliknya, dia suka nyanyi sambil telentang, agak-agak lepas sejam, dia nyanyi sambil meniarap, selepas sejam telentang pulak, begitulah cara dia nyanyi, kejap telentang kejap meniarap, sampailah malam.
Si warden penjaga hospital ni, rasa heran jugak tapi malas nak tanya, tapi satu hari dia tanya jugak " Tanya sikit bang, kenapa kalau nyanyi, sekejap telentang, sekejap meniarap" Jawap pesakit mental tu " Kalau telentang tu side A, meniarap tu side B la bodoh"

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by MooK on Fri Sep 04, 2009 12:36 pm

Seorang suami yang baru pulang dari Luar negara membawa Burung Kakak Tua sebagai kenangan.

Isteri : "Kenapa abang beli burung ni? istimewa sangat ke?"

Suami : "Ooo.. awak nak tau ye??

Sambil mengangkat tangan kiri dan memainkan jarinya... secara spontan burung
kakak tua itu menyanyi Lagu Pop... Lalu lelaki itu menurunkan tangan kiri dan mengangkat tangan kanan, burung kakak tua itu menyanyikan Lagu Rock pula...

Isteri : "Bagaimana kalau kedua-dua tangan diangkat serentak?"

Suami : "Cubalah lah angkat kalau nak tahu.. !!"

Isterinya terus mengangkat kedua-dua belah
tangannya dan terdengarlah. ..

Burung Kakak Tua : "SATU-SATU LAH... BODOH!!!"

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by accoe_n2n on Fri Sep 04, 2009 1:19 pm

alkisah,,pada suatu malam yang agak tenang di BandarRaya Baghdad, terdapat dua orang terrorist sedang membuat projek memasang bom di dalam bangunan..

terrorist1: hati2 pasang bom tu,jangan sampai meletup.
terorrist2: kau takut bom ne meletup ke??
terorrist1: mestilah....
terorrist2: jangan risau, aku ada satu lg..
terorrist2: ??!!

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by accoe_n2n on Fri Sep 04, 2009 1:24 pm

Batman: superman, kau nak ikut aku aku ni tak??aku baru beli enjin turbo pasti laju tau..amacam nak tak??

superman: boleh jugak..aku pun dah lama tak naik kreta..rasa macam gayat pulak..

polis trafik: BERHENTI!!BERHENTI!!

batman: kenapa tuan?? saya pandu 80km sejam saja..

polis trafik: memanglah..tapi engko orang tak pakai safety belt sapa suruh!!nama ja superhero tapi tak tau undang2!!!

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by erick on Wed Sep 09, 2009 2:23 am

Insan tadau kah kah keh keh kui kui tui... emmmm ammm ammmaaa.. na kan lucu.... he he

erick
Pengunjung Awal

Posts : 58
Join date : 2009-09-09

View user profile http://www.salibajaib.com

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by accoe_n2n on Wed Sep 09, 2009 10:42 am

hehehehehe...lucuuuuuuuuuuuuuuuu banget....hahahahahahaaaaaaaaa

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by MooK on Wed Sep 09, 2009 11:30 am

apa yang lucu hahaha...

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by accoe_n2n on Wed Sep 09, 2009 11:46 am

ntah c erick tue...hahahaha

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by AKU_REDY on Wed Sep 09, 2009 1:38 pm

lagi lucu la cerita si MARK oyos masa main bula hujan2.. belum sampai lagi bula tpt dia suda dia minta ampun wakakakakkaka dia sumingkotud sama bula..

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by freddybenz on Wed Sep 09, 2009 6:46 pm

tahan maaakk! Basketball

freddybenz
Pengunjung Tetap

Posts : 669
Join date : 2009-06-16
Age : 41
Location : Desa Sepi Kg N2n Apin-Apin

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by AKU_REDY on Wed Sep 09, 2009 8:39 pm

kekeke...si mark la paling tahan setakat ni....dia ada sijil ooo... sijil powurodus paling lama...nda ble ketawa...

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by yone on Wed Sep 09, 2009 9:47 pm

sot...
apa yang lucu??
teda kn,,,
wahhh! angin2.... lol!

yone
Pengunjung Senior

Posts : 216
Join date : 2009-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by accoe_n2n on Wed Sep 09, 2009 10:38 pm

sian lh...kmo ndk tao tem kmi tnggl lg d kudat..dorg c mark ma kwn2 dorg yg len dtg sna tpt kmi...sy lpa dh pa yg dorg bwt sna dlu...skli kmi mw pg pntai kn ma dorg suma,,c mark knun mw bwa sbun mndi pg pntai...dya mw pkai tem mandi laut..hahaha..brbis lae tue kmi ktwa...hahahaha lol!

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by yone on Wed Sep 09, 2009 10:42 pm

[quote="accoe_n2n"]sian lh...kmo ndk tao tem kmi tnggl lg d kudat..dorg c mark ma kwn2 dorg yg len dtg sna tpt kmi...sy lpa dh pa yg dorg bwt sna dlu...skli kmi mw pg pntai kn ma dorg suma,,c mark knun mw bwa sbun mndi pg pntai...dya mw pkai tem mandi laut..hahaha..brbis lae tue kmi ktwa...hahahaha lol![/quote

hahahahahahaha sgt lucu[color=black]hahaha...[/color
sru dya mkn tue sbun larhhhh,,, cyclops cyclops

yone
Pengunjung Senior

Posts : 216
Join date : 2009-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by accoe_n2n on Wed Sep 09, 2009 10:43 pm

duiiiii..koe lpa dh ka tue arghhh...yg c mark suru ko pg bli sigup trus dya blnja koe...tem ko mc lae ada langou...hahahaha

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by yone on Wed Sep 09, 2009 10:45 pm

accoe_n2n wrote:duiiiii..koe lpa dh ka tue arghhh...yg c mark suru ko pg bli sigup trus dya blnja koe...tem ko mc lae ada langou...hahahaha

kpala hotak koe larhhh...
apa tue langau,,,tak tw larh,,,
hihihi Evil or Very Mad Evil or Very Mad

yone
Pengunjung Senior

Posts : 216
Join date : 2009-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by accoe_n2n on Wed Sep 09, 2009 10:51 pm

adessssssss.....xsen btl lh ne ank....kc tw dady bru ko tw...

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by MooK on Tue Nov 24, 2009 6:33 pm



sampin dia buat karangan o hahahaha

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by djt on Tue Nov 24, 2009 6:58 pm

haha..karangan siapa tu mook...dunia betul karangan dia...memang lucu Laughing Laughing Laughing

djt
Pengunjung Setia

Posts : 1200
Join date : 2009-08-11
Location : n2n

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by edy on Tue Nov 24, 2009 7:58 pm

ha..ha... mimang lusu ni karangan. tapi ni karangan kana bikin2 ni.. sebab indada sala ejaan.. semua betul terutama yg pinodusun... Laughing

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by ies on Tue Nov 24, 2009 9:30 pm

mmg kana buat ni....sy pernah baca karangan mcm ni tp cerita dia lain la.

ies
Pengunjung Setia

Posts : 1005
Join date : 2009-09-27
Location : kk

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by MooK on Wed Nov 25, 2009 7:15 am


_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: funny story!!!!!

Post by Sponsored content Today at 10:03 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum