Log in

I forgot my password
 
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 34 on Mon Jun 07, 2010 1:17 pm
Tawaran khas utk ruangan privacy dlm portal

Mon Dec 10, 2012 6:38 pm by Admin

Hai, salam sjhtera...

Saya terfikir... jika ada antara tuan2 & puan2 yg ingin mempunyai ruangan privacy dlm portal kg ini, bolehlah buat permintaan di sini. Ruangan privacy yg saya maksudkan adalah ruangan yg hanya anda & keluarga & saudara-mara shj (yg dibenarkan) yg boleh melihat ruangan tersebut. Org lain yg tiada kebenaran tdk akan dpt melihat & membacanya. Sebab kadang2 kita …

[ Full reading ]

Comments: 1

Pujian utk KNP

Fri Jun 29, 2012 4:51 pm by Admin

2 hari lalu sya ada kursus, dlm group kami ada bincang2 mcm2... politik, kereta, tagal... tersentuh juga ttg laman2 web, fb dan mcm2 lg... seorg kawan bila tau sya org apin2, terus cakap pasal portal kg KNP kita ini... dia bilang sangat aktif & informatif... cerita kg direkod dgn baik... sya relax sj, hehe... dia terfikir mau buat juga satu tp konon org2 kg dia masih kurang kerjasama, nt …

[ Full reading ]

Comments: 5

ondos tomod ginawoku soira nokito ku iti 'portal'

Wed Apr 25, 2012 7:34 pm by juniahubin

Kopisanangan kumaa tobpinai ngawi, ondos tomod ginawoku soira nokito ku iti 'portal'. Kotoluadan no kopiyo dikoyu ngawi...Noiduanan oku toilalaan id kinoiyonon tokou. Oikuman oku dara, nga, au oku kanto orugi mengakun do noiduanan toilalaan hino kinoiyonon tokou kio....sundung po do miagal diri nga, nung waro kosiwatan om aantakan do au orilitan do lukug do porinta, nga mumbal oku kasari dara …

[ Full reading ]

Comments: 5

Ruangan Memperkenalkan Diri

Fri Jul 17, 2009 10:51 pm by huukma

Hi kawan2 semua, saya rasa perlu juga kita kenalkan diri kita sebab nickname2 yang kita guna mungkin org2 kg kita dari luar tidak akan kenal. Saya rasa kalau kenal antara satu sama lain..lagi meriah kita di sini..hehe. Apa macam? Thanks. drunken

Comments: 376

salam perkenalan

Fri Dec 16, 2011 9:26 pm by gill

salam damai,salam sejetrah,serta salam perkenalan dari saya untuk anda semua yang saya hormati.sebelum itu dengan penuh rasa bangga saya memperkenal kan diri terlebih dahulu.nama sebenar JAYLIS KUNDAYA.masih bujang tapi mempunyaai tiga orang anak.AERROWINFRAY,CELLYSTY DAN FERRO.sebenarnya saya dah lama mengikuti perkembangan FORUM NUNTUNAN ini.dan,secara peribadi saya amat tertarik dengan …

[ Full reading ]

Comments: 7

Kenapa perlu portal ini utk Kg.Nuntunan?

Thu Feb 03, 2011 5:18 pm by Admin

Mungkin ada yg tertanya2... atau mempertikaikan...

  1. Kenapa perlu ada ini portal kg... bukankah ada blog atau facebook yg lebih menarik?
  2. Banyak perbincangan di sini... boleh selesaikah masalah2 kg?
  3. Apa guna kita membincangkan sesuatu isu itu kalau tdk dibawa pun dlm mesyuarat jkkk kampung?

  4. Ada topik2 yg menyentuh peribadi org lain, bolehkah begitu?
  5. Apa kelebihan portal kg ini berbanding blog atau …


[ Full reading ]

Comments: 20

Mana suda si ies....???

Fri Jan 15, 2010 8:48 pm by edy

ies .. mana suda kau?

Comments: 24

Wajib perkenalkan diri?

Wed Dec 23, 2009 9:25 pm by Admin

ok... salam sjhtera semua warga knf...

memandangkan knf semakin rancak, bilangan members juga semakin bertambah, kena2 lg ini adalah forum kg.nuntunan, timbul keperluan utk pengawalan perjalanan forum. Atas tujuan ini, maka 1 undian dibuat...WAJIB PERKENALKAN DIRI? Pilihan2 adalah spt berikut...

1. Wajib perkenalkan diri kpd Admin shj (melalui pm)
2. Wajib perkenalkan diri kpd semua
3. Tdk …

[ Full reading ]

Comments: 60

CATATAN REKOD FORUM KNF

Sat Oct 10, 2009 9:03 am by Admin

Ok, ini adalah catatan rekod utk blog & forum kg.Nuntunan, lebih kurang diari... topik ini diwujudkan utk mencatatkan 'perjalanan' blog & forum kita ini.

Nama : BLOG & FORUM KAMPUNG NUNTUNAN
Tema : NATURAL BEAUTY
Tarikh Mula : Selasa - 9 Jun 2009, pukul 12:49 am

[ Full reading ]

Comments: 37

Latest topics
» Yang pertama...
by Prisca Thu Sep 24, 2015 10:40 pm

» FIFA 2014
by edy Thu Jul 24, 2014 2:08 pm

» kaamatan 2013?
by Admin Thu Apr 17, 2014 6:53 pm

» Penduduk kg semakin maju
by Admin Tue Apr 15, 2014 9:34 pm

» KEM KESIHATAN UNTUK WARGA KG.NUNTUNAN
by sabtu Sat Apr 12, 2014 7:10 pm

» Barisan AJK JKKK Kg.Nuntunan 2014
by Admin Sat Apr 12, 2014 6:38 pm

» Senarai Koleksi Lagu (lirik)
by Admin Sun Mar 30, 2014 10:59 pm

» JOY Music Centre -Keningau
by edy Fri Feb 07, 2014 4:09 pm

» Aktiviti "org kita" di luar negeri / luar kg nuntunan
by edy Tue Jan 21, 2014 6:15 pm

» Pelawat '3rd tRAINING PROGRAM' -15okt2013
by Admin Mon Dec 09, 2013 5:28 pm

» Tahniah... ClarineSisca Clare Japrin (25sept2013)
by Admin Mon Dec 02, 2013 11:18 am

» Barking at the moon
by Admin Sat Nov 23, 2013 7:58 pm

» UPSR 5A di kg Nuntunan
by Admin Tue Nov 19, 2013 8:24 pm

» Penternakan ikan TALAPIA .. mari bincang
by edy Fri Aug 23, 2013 1:25 pm

» Jangan tebang/musnahkan pokok ini
by Admin Sat Aug 17, 2013 11:21 pm

» Gambar-gambar Tagal
by Admin Tue Aug 06, 2013 2:08 pm

» Rokok elektronik (e-cigarette)
by Admin Fri Jul 19, 2013 10:41 pm

» Post Mortem Kaamatan 2013 Kg.Nuntunan -13julai2013
by Prisca Fri Jul 19, 2013 8:52 pm

» Gambar2 Kaamatan Kg.Nuntunan -22jun2013
by Admin Mon Jul 15, 2013 2:53 pm

» Sumbangan Pesta Menuai 2013
by Admin Fri Jul 12, 2013 10:52 am