KNP Icon

TAGAL KG.NUNTUNAN
dengan kerjasama JABATAN PERIKANAN SABAH


Anda warga Kg.Nuntunan? Perlu login utk melihat semua topik...

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 34 on Mon Jun 07, 2010 1:17 pm
Latest topics
» Yang pertama...
by Prisca Thu Sep 24, 2015 10:40 pm

» FIFA 2014
by edy Thu Jul 24, 2014 2:08 pm

» kaamatan 2013?
by Admin Thu Apr 17, 2014 6:53 pm

» Penduduk kg semakin maju
by Admin Tue Apr 15, 2014 9:34 pm

» KEM KESIHATAN UNTUK WARGA KG.NUNTUNAN
by sabtu Sat Apr 12, 2014 7:10 pm

» Barisan AJK JKKK Kg.Nuntunan 2014
by Admin Sat Apr 12, 2014 6:38 pm

» Senarai Koleksi Lagu (lirik)
by Admin Sun Mar 30, 2014 10:59 pm

» JOY Music Centre -Keningau
by edy Fri Feb 07, 2014 4:09 pm

» Aktiviti "org kita" di luar negeri / luar kg nuntunan
by edy Tue Jan 21, 2014 6:15 pm

» Pelawat '3rd tRAINING PROGRAM' -15okt2013
by Admin Mon Dec 09, 2013 5:28 pm

» Tahniah... ClarineSisca Clare Japrin (25sept2013)
by Admin Mon Dec 02, 2013 11:18 am

» Barking at the moon
by Admin Sat Nov 23, 2013 7:58 pm

» UPSR 5A di kg Nuntunan
by Admin Tue Nov 19, 2013 8:24 pm

» Penternakan ikan TALAPIA .. mari bincang
by edy Fri Aug 23, 2013 1:25 pm

» Jangan tebang/musnahkan pokok ini
by Admin Sat Aug 17, 2013 11:21 pm

» Gambar-gambar Tagal
by Admin Tue Aug 06, 2013 2:08 pm

» Rokok elektronik (e-cigarette)
by Admin Fri Jul 19, 2013 10:41 pm

» Post Mortem Kaamatan 2013 Kg.Nuntunan -13julai2013
by Prisca Fri Jul 19, 2013 8:52 pm

» Gambar2 Kaamatan Kg.Nuntunan -22jun2013
by Admin Mon Jul 15, 2013 2:53 pm

» Sumbangan Pesta Menuai 2013
by Admin Fri Jul 12, 2013 10:52 am

KNP Chatbox


Visitors / Pengunjung / Pelawat

Ruangan Memperkenalkan Diri

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by MooK on Fri Aug 28, 2009 9:01 pm

Golun wrote:ko mimang begitu mook ..pandai2 saja menjawab tapi inda pandai magkakat..hehehehe..haus sudah ni mooooooook....
bagus ko p rumah sekarang.. beliau tengah haus tu.. dia tunggu ko lagi p sini baru dia mau mangkakat kawokawokaw

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by Ansis on Fri Aug 28, 2009 10:32 pm

MooK wrote:
Tyriss wrote:ya ka Ikun.....bru knal ka...mmm...bgus..bah kasih d terimaaa...hehehe Very Happy ....best ba tngo kmu dsni..plg aramai teh....sya jd jeles truss sya join la....x mau ketinggalan jg.... Very Happy
bagus la tu.. siapa nda join sini memang dia ketinggalan 1 tapak sudah.. jadi kompom rugi kalau tida join kan.. Razz
ya, siapa belum join sini, ketinggalan banyak cerita... hehe...
freddybenz wrote:boy2 lagi yg belum ada join ni....mungkin inda tau mo masuk c ni....mook ko ajar durang ba....supaya terus berminat...
ya, mana boy2 kita ni... takan sibuk main sms sj, hehehe...
MooK wrote:ramai sudah sia invite diorang tapi mungkin malu mau join ka apa ka.. kalau pasal register memang diorang terer sudah tu tida paya ajar pun buli sudah..
tdk apa, tdk lama joinlah durang tu nt...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by MooK on Mon Aug 31, 2009 8:32 am

Nonstop Dj, ko ka ni non.. atukkei lama nda jumpa ko ei.. ko d mana sekarang. :p

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by NonStop Dj on Mon Aug 31, 2009 11:38 am

salamat merdeka ikun @ mook ya sya beini c non heheh siou sya masuk ja ni blog tampa memperkenal kan dri ,sini sya d labuan ni ,ikun sya kja sni ,ni sya tau nuntunan ada blog sendri c Viner klong bg tau heheh trus sya sign in lorrr heheh saturang no sya ni mantad kg suai kio hehehe bha ikun piro no tanak nu>?

NonStop Dj
Pengunjung Junior

Posts : 124
Join date : 2009-08-30
Age : 34
Location : WP Labuan

View user profile http://nonstopj8@gmail.com

Back to top Go down

heheh....

Post by epuk on Mon Aug 31, 2009 11:48 am

ok ba tu...ramai2 sni blog nuntunan...ehehehe.....bah,... lol!

epuk
Pengunjung Awal

Posts : 42
Join date : 2009-08-25
Age : 30
Location : kg.nuntunan, api2 kgu

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by NonStop Dj on Mon Aug 31, 2009 11:49 am

saya dari kg takad apin-apin

NonStop Dj
Pengunjung Junior

Posts : 124
Join date : 2009-08-30
Age : 34
Location : WP Labuan

View user profile http://nonstopj8@gmail.com

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by NonStop Dj on Mon Aug 31, 2009 11:50 am

huhuhu TQ kio hehehe bha jadi apa pilem baru puk?

NonStop Dj
Pengunjung Junior

Posts : 124
Join date : 2009-08-30
Age : 34
Location : WP Labuan

View user profile http://nonstopj8@gmail.com

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by Ansis on Mon Aug 31, 2009 11:52 am

hehe tdk apa tu tuan, ngamlah tu kita ramai2 sini... kg lain tp dekat2 juga, mcm kampung sendiri juga... si ikun berapa anak? hehehe... berapa sdh anak kau tu tuan mook?

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by NonStop Dj on Mon Aug 31, 2009 11:55 am

terima kasih tuan hehehe c ikun ada anak sudah kali ar heehe lama sda nda pulang ni hehehe

NonStop Dj
Pengunjung Junior

Posts : 124
Join date : 2009-08-30
Age : 34
Location : WP Labuan

View user profile http://nonstopj8@gmail.com

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by Ansis on Mon Aug 31, 2009 1:58 pm

tdk silap saya mcm dia ada anak sdh, hehehe...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by edy on Mon Aug 31, 2009 2:34 pm

Ansis wrote:hehe tdk apa tu tuan, ngamlah tu kita ramai2 sini... kg lain tp dekat2 juga, mcm kampung sendiri juga... si ikun berapa anak? hehehe... berapa sdh anak kau tu tuan mook?

banyak anak dia malakat di dinding... he he he...

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by Ansis on Mon Aug 31, 2009 3:09 pm

hehehe faham... saya faham... Very Happy

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by Arora on Mon Aug 31, 2009 10:09 pm

My name is heather @ arora...Born in Kl...Tq all

Arora
Pengunjung Awal

Posts : 36
Join date : 2009-08-31
Age : 34
Location : Smallville

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by Admin on Mon Aug 31, 2009 10:28 pm

welcome to you arora...

_________________

Admin
Admin

Posts : 4885
Join date : 2009-06-09

View user profile http://nuntunankeningau.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by Admin on Mon Aug 31, 2009 10:58 pm

how long already you have been here in sabah? is this your first time here?

_________________

Admin
Admin

Posts : 4885
Join date : 2009-06-09

View user profile http://nuntunankeningau.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by MooK on Tue Sep 01, 2009 12:11 am

NonStop Dj wrote:salamat merdeka ikun @ mook ya sya beini c non heheh siou sya masuk ja ni blog tampa memperkenal kan dri ,sini sya d labuan ni ,ikun sya kja sni ,ni sya tau nuntunan ada blog sendri c Viner klong bg tau heheh trus sya sign in lorrr heheh saturang no sya ni mantad kg suai kio hehehe bha ikun piro no tanak nu>?
hahaha.. anak? atukkeii.. belum kawin bah sia non.. tapi kawin² tu sudah la hahaha

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by MooK on Tue Sep 01, 2009 12:17 am

Ansis wrote:hehe tdk apa tu tuan, ngamlah tu kita ramai2 sini... kg lain tp dekat2 juga, mcm kampung sendiri juga... si ikun berapa anak? hehehe... berapa sdh anak kau tu tuan mook?

------------------>>0<<--------------------

edy wrote:
Ansis wrote:hehe tdk apa tu tuan, ngamlah tu kita ramai2 sini... kg lain tp dekat2 juga, mcm kampung sendiri juga... si ikun berapa anak? hehehe... berapa sdh anak kau tu tuan mook?

banyak anak dia malakat di dinding... he he he...

silaka.. punya lama baru sia paham ni ayat hahaha

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by Ansis on Tue Sep 01, 2009 1:37 pm

hehe... biasalah bawah umur tuan... Very Happy

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by jo on Tue Sep 01, 2009 9:32 pm

apa itu aaa?

jo
Pengunjung Senior

Posts : 284
Join date : 2009-06-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by MooK on Tue Sep 01, 2009 9:51 pm

Ansis wrote:hehe... biasalah bawah umur tuan... Very Happy
bukan bawah umur tapi kurang pengalaman he he he

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by Ansis on Wed Sep 02, 2009 12:00 am

kurang pengalaman??? bermakna ada pengalaman sdhlah kan tuan tp masih kurang... hahahahaa...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by NonStop Dj on Wed Sep 02, 2009 12:03 am

hahah ya ka ,,byak lagi pengalaman c ikun tu kan
ehehe ,bha apa2 pun salam perkenalan kepada semua warga kg nuntunan bg mereka yg blum knal sya la kio hehhe dan trima kasi krna kasi can sya join ni ruangan memperkenalkan diri ,,, aramaitie Very Happy

NonStop Dj
Pengunjung Junior

Posts : 124
Join date : 2009-08-30
Age : 34
Location : WP Labuan

View user profile http://nonstopj8@gmail.com

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by Ansis on Wed Sep 02, 2009 12:08 am

ok bah kalau kau tuan... kami happy juga kau join kami sini... manatau lain kali ada perjumpaan forumers yg ke-2, kebetulan kau ada balik, boleh juga join kami...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by MooK on Wed Sep 02, 2009 11:47 am

Ansis wrote:kurang pengalaman??? bermakna ada pengalaman sdhlah kan tuan tp masih kurang... hahahahaa...
memanggg hahaha.. tapi belum expert Razz

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by Ansis on Wed Sep 02, 2009 7:28 pm

hehe... lama2 jd expert juga kau tu tuan... pajam mata pun boleh...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ruangan Memperkenalkan Diri

Post by Sponsored content Today at 7:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum