KNP Icon

TAGAL KG.NUNTUNAN
dengan kerjasama JABATAN PERIKANAN SABAH


Anda warga Kg.Nuntunan? Perlu login utk melihat semua topik...

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 34 on Mon Jun 07, 2010 1:17 pm
Latest topics
» Yang pertama...
by Prisca Thu Sep 24, 2015 10:40 pm

» FIFA 2014
by edy Thu Jul 24, 2014 2:08 pm

» kaamatan 2013?
by Admin Thu Apr 17, 2014 6:53 pm

» Penduduk kg semakin maju
by Admin Tue Apr 15, 2014 9:34 pm

» KEM KESIHATAN UNTUK WARGA KG.NUNTUNAN
by sabtu Sat Apr 12, 2014 7:10 pm

» Barisan AJK JKKK Kg.Nuntunan 2014
by Admin Sat Apr 12, 2014 6:38 pm

» Senarai Koleksi Lagu (lirik)
by Admin Sun Mar 30, 2014 10:59 pm

» JOY Music Centre -Keningau
by edy Fri Feb 07, 2014 4:09 pm

» Aktiviti "org kita" di luar negeri / luar kg nuntunan
by edy Tue Jan 21, 2014 6:15 pm

» Pelawat '3rd tRAINING PROGRAM' -15okt2013
by Admin Mon Dec 09, 2013 5:28 pm

» Tahniah... ClarineSisca Clare Japrin (25sept2013)
by Admin Mon Dec 02, 2013 11:18 am

» Barking at the moon
by Admin Sat Nov 23, 2013 7:58 pm

» UPSR 5A di kg Nuntunan
by Admin Tue Nov 19, 2013 8:24 pm

» Penternakan ikan TALAPIA .. mari bincang
by edy Fri Aug 23, 2013 1:25 pm

» Jangan tebang/musnahkan pokok ini
by Admin Sat Aug 17, 2013 11:21 pm

» Gambar-gambar Tagal
by Admin Tue Aug 06, 2013 2:08 pm

» Rokok elektronik (e-cigarette)
by Admin Fri Jul 19, 2013 10:41 pm

» Post Mortem Kaamatan 2013 Kg.Nuntunan -13julai2013
by Prisca Fri Jul 19, 2013 8:52 pm

» Gambar2 Kaamatan Kg.Nuntunan -22jun2013
by Admin Mon Jul 15, 2013 2:53 pm

» Sumbangan Pesta Menuai 2013
by Admin Fri Jul 12, 2013 10:52 am

KNP Chatbox


Visitors / Pengunjung / Pelawat

Team bolasepak kg.Nuntunan

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by yone on Sun Sep 13, 2009 2:31 pm

ya btl tue mook...
cm d pdang apin2 dlu...mla2 klh,,tp last2 mnang jg..hihihi

yone
Pengunjung Senior

Posts : 216
Join date : 2009-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by freddybenz on Sun Sep 13, 2009 5:23 pm

semua panjahat @ kunjangat......tengok saja,bila kala mara....kalu menang bukan main....senang ati.....adat kala/menang kan.....

freddybenz
Pengunjung Tetap

Posts : 669
Join date : 2009-06-16
Age : 41
Location : Desa Sepi Kg N2n Apin-Apin

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by AKU_REDY on Sun Sep 13, 2009 8:28 pm

tahun lalu nuntunan kalah gia..tapi penalty ja..puas hati kasari gia penonton..
sebab semua pemain pun bersemangat main dan berdisiplin... jadi saya harap
kekalkan prestasi dan mantapkan lagi di bahagian striker OPSSSSSSSS... kita dua ka golun wkakakka

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by yone on Sun Sep 13, 2009 10:01 pm

eseh,,ondos larh c redy tue,,kekeke

yone
Pengunjung Senior

Posts : 216
Join date : 2009-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by accoe_n2n on Sun Sep 13, 2009 10:44 pm

AKU_REDY wrote:tahun lalu nuntunan kalah gia..tapi penalty ja..puas hati kasari gia penonton..
sebab semua pemain pun bersemangat main dan berdisiplin... jadi saya harap
kekalkan prestasi dan mantapkan lagi di bahagian striker OPSSSSSSSS... kita dua ka golun wkakakka
tu lh kmo...mcm mna jgk blh klh panelti tue..kmi yg pnykong stia pon mw menangis dh time tu tw..hehehe...dh lh blk rmh pon x dh suara..ondomo nopo lh kayo...hehehe lol!

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by AKU_REDY on Mon Sep 14, 2009 8:26 am

emm...penalty tu susah suda gia...kamu ingat dekat2 begitu...kecil no ma tu gawang gol kalau kau sudah turn mau tandang...++ lagi seribu beban di belakang..mcm2 lagi kau tpikir...(kalau nda masuk malu la sia 1 kg bah ni)..

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by MooK on Mon Sep 14, 2009 10:31 am

AKU_REDY wrote:emm...penalty tu susah suda gia...kamu ingat dekat2 begitu...kecil no ma tu gawang gol kalau kau sudah turn mau tandang...++ lagi seribu beban di belakang..mcm2 lagi kau tpikir...(kalau nda masuk malu la sia 1 kg bah ni)..

ada sia kasi masuk youtube ni perlawanan diorang tapi tidak boleh play video telampau panjang.. nanti sia kasi pindik² la... dulu penelti kalah abis c redy tidak kasi gol... tahun lalu penelti kalah lagi sebab c golun tida kasi gol.. cerita memang 1 tahun tida hilang la pasal tida gol penelti hahahaha

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by yone on Mon Sep 14, 2009 11:39 am

tularh...mw men bla pn yg ska2 ja nie...keke

yone
Pengunjung Senior

Posts : 216
Join date : 2009-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by eJery on Mon Sep 14, 2009 1:25 pm

MooK wrote:
AKU_REDY wrote:emm...penalty tu susah suda gia...kamu ingat dekat2 begitu...kecil no ma tu gawang gol kalau kau sudah turn mau tandang...++ lagi seribu beban di belakang..mcm2 lagi kau tpikir...(kalau nda masuk malu la sia 1 kg bah ni)..

ada sia kasi masuk youtube ni perlawanan diorang tapi tidak boleh play video telampau panjang.. nanti sia kasi pindik² la... dulu penelti kalah abis c redy tidak kasi gol... tahun lalu penelti kalah lagi sebab c golun tida kasi gol.. cerita memang 1 tahun tida hilang la pasal tida gol penelti hahahaha

Campur nervous lagi, wakil mengangkat nama kg, harapan kg di tangan pemain dan keberangkalian untuk gol pun sukar, 50 - 50.

eJery
Pengunjung Tetap

Posts : 674
Join date : 2009-06-25
Age : 33
Location : Id guwas do gata.

View user profile http://www.facebook.com/ejery

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by Ansis on Mon Sep 14, 2009 7:53 pm

kg kita kalau ada padang yg baik tempat main bola, tdk tau mcmana kuatnya team nuntunan...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by AKU_REDY on Mon Sep 14, 2009 7:59 pm

Ansis wrote:kg kita kalau ada padang yg baik tempat main bola, tdk tau mcmana kuatnya team nuntunan...


itu yg pertama sia sokong....kalau la ada padang bola sepak di kg kita...adaaaaaaaaaaa sudah mungkin wakil negeri sabah dari duluuuuuuuuuuuuu lagi..... tapi inda pa... rejop pun rejop la.. janji ko mau biasa sama tu tagai n tanah orumpad ja.....ramai juga o sia dengar org apin2 cakap... durang bilang,,ini nuntunan x padang pun buli tahan main bola.. ini kampung lain turun ja dari tangga terus padang tapi nda juga selalu menang.. hehe bukan aku yg cakap ahh...org apin2 juga..
so, kalau ada org apin2 te baca ini,,harap maaf...sorry..

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by MooK on Mon Sep 14, 2009 8:04 pm

memang betul kg kita tiada padang yang baik untuk main bola.. saya time budak² dulu belajar main bola pun sana tengah getah belakang rumah tuan ketua kampung.. lepas tu main d jalan raya.. eee banyak periuk api.. terus main sana tabasan yg linagob c tuan dius yang besar siring sungai... tendang saja bula terus tepigi tamalang atau sungai... tapi ramai juga org nuntunan yang sampin main bola... huhuhu

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by AKU_REDY on Mon Sep 14, 2009 8:29 pm

MooK wrote:memang betul kg kita tiada padang yang baik untuk main bola.. saya time budak² dulu belajar main bola pun sana tengah getah belakang rumah tuan ketua kampung.. lepas tu main d jalan raya.. eee banyak periuk api.. terus main sana tabasan yg linagob c tuan dius yang besar siring sungai... tendang saja bula terus tepigi tamalang atau sungai... tapi ramai juga org nuntunan yang sampin main bola... huhuhu


ekekeke sia ingat juga tu mook..kerjasama pi tagad poring bikin tiang gol...sampai vetren2 semua ikut main..

1. Tuan Jailis Kundaya (napalasan pipi..kena pokok gatah haha)
2. Tuan Apollonius Mestol
3. Tuan Juakim gantakos
4. Tuan Camilus Rupin
5. Petrus Imbor

dan ramai lagi hehe...JPT pun pernah kita kasi jadi padang tu mook...

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by edy on Mon Sep 14, 2009 11:42 pm

kesian kita kan... indada padang tpt main bola... Mad

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by MooK on Tue Sep 15, 2009 12:05 am

AKU_REDY wrote:
MooK wrote:memang betul kg kita tiada padang yang baik untuk main bola.. saya time budak² dulu belajar main bola pun sana tengah getah belakang rumah tuan ketua kampung.. lepas tu main d jalan raya.. eee banyak periuk api.. terus main sana tabasan yg linagob c tuan dius yang besar siring sungai... tendang saja bula terus tepigi tamalang atau sungai... tapi ramai juga org nuntunan yang sampin main bola... huhuhu


ekekeke sia ingat juga tu mook..kerjasama pi tagad poring bikin tiang gol...sampai vetren2 semua ikut main..

1. Tuan Jailis Kundaya (napalasan pipi..kena pokok gatah haha)
2. Tuan Apollonius Mestol
3. Tuan Juakim gantakos
4. Tuan Camilus Rupin
5. Petrus Imbor

dan ramai lagi hehe...JPT pun pernah kita kasi jadi padang tu mook...
sia lupa pula yang d JPT.. hahaha.. paling banyak kusingan tapi main bola kaki ayam.. ntah bila la nuntunan ada padang bola yang bagus betul macam d pekan apin-apin tu... kalau d rijop kena renovate macam cantik juga o...

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by AKU_REDY on Tue Sep 15, 2009 12:07 am

buli tu kalau ada parit posorili.............hujan gia tu em oluyungan em oungkudan nono...jadi nodi tpt kasadu hahah

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by MooK on Tue Sep 15, 2009 12:12 am

buat parit dan tanam rumput saja pun cantik sudah... yang lubang pun bahaya ba kalau kasadu, mana tau patah kaki hehehe

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by Ansis on Tue Sep 15, 2009 12:22 am

sana jpt saya ada ikut, sana linagob seberang sungai dkt jambatan gantung lama, sana rijop... hehehe... kesian kg kita... ya, itu rijop kalau kasi bagus2 boleh tu...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by AKU_REDY on Tue Sep 15, 2009 12:25 am

MooK wrote:buat parit dan tanam rumput saja pun cantik sudah... yang lubang pun bahaya ba kalau kasadu, mana tau patah kaki hehehe


yang di rijop tu...mesti tanam rumput kalau mau kasi cantik..abis kompom momungarit bo nipon tu masa main..hahah pasir saja dalam idung..

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by Ansis on Tue Sep 15, 2009 1:00 am

dan kasi rata jugalah, jgn berat sabalah... miring...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by eJery on Tue Sep 15, 2009 2:24 am

Kasi buat lagi jalan khas sana siring padang untuk kereta bejalan. Baru ngang...

eJery
Pengunjung Tetap

Posts : 674
Join date : 2009-06-25
Age : 33
Location : Id guwas do gata.

View user profile http://www.facebook.com/ejery

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by Urub Labuan on Tue Sep 15, 2009 10:03 am

tapi mcm masi byak tu budak2 main bola sana rijop.yg sy nampak dulu,belum jam 4 sana sudaa diurang be-geng2 main bola.generasi baru pun sbnarya byk yg minat/berbakat dlm bola ni..buli plihara ka tu a..

Urub Labuan
Pengunjung Junior

Posts : 103
Join date : 2009-08-06
Location : labuan

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by accoe_n2n on Tue Sep 15, 2009 11:05 am

Urub Labuan wrote:tapi mcm masi byak tu budak2 main bola sana rijop.yg sy nampak dulu,belum jam 4 sana sudaa diurang be-geng2 main bola.generasi baru pun sbnarya byk yg minat/berbakat dlm bola ni..buli plihara ka tu a..
e2 lh tu...kdg2 dorang buat prtandingan juga sna tue..hadiah utama dorang maggi ja.hehehe

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by MooK on Wed Oct 14, 2009 3:06 pm


Team Nufa Tahun 2008


Nufa vs ?? (lupa hahaha)

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by Ansis on Wed Oct 14, 2009 6:23 pm

lama2 keluar juga gambar team nuntunan... 2 tahun baru keluar... hehehe...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Team bolasepak kg.Nuntunan

Post by Sponsored content Today at 10:04 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum