KNP Icon

TAGAL KG.NUNTUNAN
dengan kerjasama JABATAN PERIKANAN SABAH


Anda warga Kg.Nuntunan? Perlu login utk melihat semua topik...

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 34 on Mon Jun 07, 2010 1:17 pm
Latest topics
» Yang pertama...
by Prisca Thu Sep 24, 2015 10:40 pm

» FIFA 2014
by edy Thu Jul 24, 2014 2:08 pm

» kaamatan 2013?
by Admin Thu Apr 17, 2014 6:53 pm

» Penduduk kg semakin maju
by Admin Tue Apr 15, 2014 9:34 pm

» KEM KESIHATAN UNTUK WARGA KG.NUNTUNAN
by sabtu Sat Apr 12, 2014 7:10 pm

» Barisan AJK JKKK Kg.Nuntunan 2014
by Admin Sat Apr 12, 2014 6:38 pm

» Senarai Koleksi Lagu (lirik)
by Admin Sun Mar 30, 2014 10:59 pm

» JOY Music Centre -Keningau
by edy Fri Feb 07, 2014 4:09 pm

» Aktiviti "org kita" di luar negeri / luar kg nuntunan
by edy Tue Jan 21, 2014 6:15 pm

» Pelawat '3rd tRAINING PROGRAM' -15okt2013
by Admin Mon Dec 09, 2013 5:28 pm

» Tahniah... ClarineSisca Clare Japrin (25sept2013)
by Admin Mon Dec 02, 2013 11:18 am

» Barking at the moon
by Admin Sat Nov 23, 2013 7:58 pm

» UPSR 5A di kg Nuntunan
by Admin Tue Nov 19, 2013 8:24 pm

» Penternakan ikan TALAPIA .. mari bincang
by edy Fri Aug 23, 2013 1:25 pm

» Jangan tebang/musnahkan pokok ini
by Admin Sat Aug 17, 2013 11:21 pm

» Gambar-gambar Tagal
by Admin Tue Aug 06, 2013 2:08 pm

» Rokok elektronik (e-cigarette)
by Admin Fri Jul 19, 2013 10:41 pm

» Post Mortem Kaamatan 2013 Kg.Nuntunan -13julai2013
by Prisca Fri Jul 19, 2013 8:52 pm

» Gambar2 Kaamatan Kg.Nuntunan -22jun2013
by Admin Mon Jul 15, 2013 2:53 pm

» Sumbangan Pesta Menuai 2013
by Admin Fri Jul 12, 2013 10:52 am

KNP Chatbox


Visitors / Pengunjung / Pelawat

PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by MooK on Tue Feb 21, 2012 11:55 pm

setahu saya bola sepak KG. Nuntunan boleh dikatakan yg terbaik d mukim Apin-Apin, tapi ramai org tertanya-tanya dimanakah padang bole sepak kg. Nuntunan? dan bila diberi tahu kedudukan padang bola kita serta keaadaan muka buminya, mereka hairan juga macam mana kg kita boleh jadi juara dalam pertandingan.. kalaulah padang kita boleh di perbaiki mungkin prestasi bola sepak kg. nuntunan juga meningkat..


_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by BERIANDUK on Wed Feb 22, 2012 12:23 am

setuju tuan..padang bola d kampung kita mmang suda terlalu uzur..tapi yg peliknya org d kg kita bulitahan bila menyertai mana2 kejohanan bola sepak..

BERIANDUK
Pengunjung Tetap

Posts : 617
Join date : 2010-06-21
Age : 31
Location : kota bharu kelate

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by Admin on Wed Feb 22, 2012 9:52 am

MooK wrote:setahu saya bola sepak KG. Nuntunan boleh dikatakan yg terbaik d mukim Apin-Apin, tapi ramai org tertanya-tanya dimanakah padang bole sepak kg. Nuntunan? dan bila diberi tahu kedudukan padang bola kita serta keaadaan muka buminya, mereka hairan juga macam mana kg kita boleh jadi juara dalam pertandingan.. kalaulah padang kita boleh di perbaiki mungkin prestasi bola sepak kg. nuntunan juga meningkat..
tahniah tuan sb dpt idea begini... ya betul, prestasi bolasepak di kg kita mmg baik... mgkin akan lebih baik jika kita mempunyai padang yg lebih baik drpd skrng... kesian padang kita, sdhpun tdk rata, lubang sini sana, parit ada di mana2... nasib baik org2 kg fleksibel boleh main bola... Very Happy mgkin kerana keadaan permukaan ini jugalah yg melatih skill pemain2, hehe...

_________________

Admin
Admin

Posts : 4885
Join date : 2009-06-09

View user profile http://nuntunankeningau.forumotion.com

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by BERIANDUK on Wed Feb 22, 2012 5:57 pm

ada piala maggi diurang sikarang..aramai betul d padang..

BERIANDUK
Pengunjung Tetap

Posts : 617
Join date : 2010-06-21
Age : 31
Location : kota bharu kelate

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by sabtu on Wed Feb 22, 2012 8:27 pm

bln 5 bole buat game bola kaamatan

sabtu
Pengunjung Tetap

Posts : 740
Join date : 2010-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by sabtu on Wed Feb 22, 2012 8:29 pm

lupa pula, brapa kali sdh tim nuntunan muncul johan dlm setiap game yg di ikuti selama ini...?

sabtu
Pengunjung Tetap

Posts : 740
Join date : 2010-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by Admin on Wed Feb 22, 2012 9:14 pm

mcm byk kali tp sayang time dulu2 tdk dpt direkodkan...

_________________

Admin
Admin

Posts : 4885
Join date : 2009-06-09

View user profile http://nuntunankeningau.forumotion.com

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by MooK on Thu Feb 23, 2012 11:12 am

dulu ada saya pegang tu rekod siapa johan tiap tahun piala mukim.. tapi tidak tahu sudah d mana saya simpan.. saya rasa tuan Freddy Uding ada simpan tu.. tapi yg pasti Kg. Nuntunan juga banyak kali juara la... hehe

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by MooK on Thu Feb 23, 2012 11:17 am

Admin wrote:
MooK wrote:setahu saya bola sepak KG. Nuntunan boleh dikatakan yg terbaik d mukim Apin-Apin, tapi ramai org tertanya-tanya dimanakah padang bole sepak kg. Nuntunan? dan bila diberi tahu kedudukan padang bola kita serta keaadaan muka buminya, mereka hairan juga macam mana kg kita boleh jadi juara dalam pertandingan.. kalaulah padang kita boleh di perbaiki mungkin prestasi bola sepak kg. nuntunan juga meningkat..
tahniah tuan sb dpt idea begini... ya betul, prestasi bolasepak di kg kita mmg baik... mgkin akan lebih baik jika kita mempunyai padang yg lebih baik drpd skrng... kesian padang kita, sdhpun tdk rata, lubang sini sana, parit ada di mana2... nasib baik org2 kg fleksibel boleh main bola... Very Happy mgkin kerana keadaan permukaan ini jugalah yg melatih skill pemain2, hehe...
saya pun terfikir juga skill pemain kg.nuntunan sedikit sebanyak dibentuk dari keadaan muka bumi padang kita... biar pun lantunan bola seperti bola ragbi tapi tendangan tetap melatup hahahaha

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by MooK on Thu Feb 23, 2012 11:19 am

BERIANDUK wrote:ada piala maggi diurang sikarang..aramai betul d padang..
ni petang kita lawan team bola sepak smk apin-apin.. cikgu Jalius cakap mau kasi bubuk team sekolah.. jangan lupa jam 4.15pm

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by djt on Thu Feb 23, 2012 11:58 am

kmu bwa si blue p main bola tuan... Very Happy

djt
Pengunjung Setia

Posts : 1200
Join date : 2009-08-11
Location : n2n

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by freddybenz on Thu Feb 23, 2012 12:23 pm

MooK wrote:dulu ada saya pegang tu rekod siapa johan tiap tahun piala mukim.. tapi tidak tahu sudah d mana saya simpan.. saya rasa tuan Freddy Uding ada simpan tu.. tapi yg pasti Kg. Nuntunan juga banyak kali juara la... hehe
Tq,tuan mook dgn topik ni.Ya betul tu kg.kita da 5 x juara piala mukim apin2..klu inda silap la.TU rekod kejohanan dan kejuaraan/kemanangan nanti saya print kasi cantik dulu dan begitu jg dgn piala mukim tu..nanti saya masukkan dalam KNF ini..TQ

freddybenz
Pengunjung Tetap

Posts : 669
Join date : 2009-06-16
Age : 41
Location : Desa Sepi Kg N2n Apin-Apin

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by Admin on Thu Feb 23, 2012 5:56 pm

ngam tu ada rekod tuan... utk tatapan kita semua juga...

_________________

Admin
Admin

Posts : 4885
Join date : 2009-06-09

View user profile http://nuntunankeningau.forumotion.com

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by urub on Thu Feb 23, 2012 8:12 pm

bagus bentuk ajk utk tu padang kita..

urub
Pengunjung Awal

Posts : 19
Join date : 2009-10-13

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by sabtu on Thu Feb 23, 2012 8:26 pm

sya msh ingat prtama kali kpg nuntunan johan hjg thn 80an atau awal 90an, pemain utama kpg si anthony, si angit, si rusidi, si primus dan rmai lg yg sya tida brapa ingat sdh.

sabtu
Pengunjung Tetap

Posts : 740
Join date : 2010-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by Admin on Thu Feb 23, 2012 8:44 pm

ya, mmg dr dulu team nuntunan mmg kuat... Very Happy sya masih ingat lg time durang si En.Gusip main bola... en.Joachim...

_________________

Admin
Admin

Posts : 4885
Join date : 2009-06-09

View user profile http://nuntunankeningau.forumotion.com

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by edy on Mon Feb 27, 2012 12:24 pm

kesian padang kita indada penyelenggaraan.... Mad

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by Admin on Mon Feb 27, 2012 8:01 pm

tp takut pula klu dibaiki, skill main bola hilang, hehe... Very Happy

_________________

Admin
Admin

Posts : 4885
Join date : 2009-06-09

View user profile http://nuntunankeningau.forumotion.com

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by MooK on Wed Feb 29, 2012 9:10 am

bulan 3 ini kg. kita ikut pertandingan bola piala Datuk James Ratip sana kompleks.. siapa yg berkesempatan sila2lah datang untuk bag sokongan moral hahaha

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by Admin on Wed Feb 29, 2012 7:17 pm

bah ngam tu tuan... nt bgtau bila & masa...

_________________

Admin
Admin

Posts : 4885
Join date : 2009-06-09

View user profile http://nuntunankeningau.forumotion.com

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by androlo on Sun Mar 11, 2012 4:22 pm

ba ngam tu tau..hntr team nufa sndri.jgn ikut team lain,rugi..

androlo
Pengunjung Senior

Posts : 387
Join date : 2009-08-09
Age : 28
Location : rizop

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by androlo on Sun Mar 11, 2012 4:25 pm

johan2 pn bkn dpt apa2..biris pn tidak..terutama apin jadi,klau siapa2 pmain nufa,mna2 game apin jadi bwa jgn skali2 pg..habuk sja dpat..

androlo
Pengunjung Senior

Posts : 387
Join date : 2009-08-09
Age : 28
Location : rizop

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by Admin on Sun Mar 11, 2012 11:02 pm

hehe... mcm ada pengalaman sj ni tuan... Very Happy

_________________

Admin
Admin

Posts : 4885
Join date : 2009-06-09

View user profile http://nuntunankeningau.forumotion.com

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by freddybenz on Mon Mar 12, 2012 6:19 pm

androlo wrote:johan2 pn bkn dpt apa2..biris pn tidak..terutama apin jadi,klau siapa2 pmain nufa,mna2 game apin jadi bwa jgn skali2 pg..habuk sja dpat..
hehee..kodokut jg apinjadi tu..bagus lagi Nufa ni kan.. Very Happy ..banyak biris..sampai kobihis....
silent ari ini @jam 4 pm tadi,perlawanan Nufa VS Team Nabawan tidak jadi,bcoz hujan lebat dan padang bola kompleks mcm kolam ja...so 15hb ni Nufa main Vs......

freddybenz
Pengunjung Tetap

Posts : 669
Join date : 2009-06-16
Age : 41
Location : Desa Sepi Kg N2n Apin-Apin

View user profile

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by Admin on Mon Mar 12, 2012 10:05 pm

bah ngam tu... ada kesempatan mau dtg...

_________________

Admin
Admin

Posts : 4885
Join date : 2009-06-09

View user profile http://nuntunankeningau.forumotion.com

Back to top Go down

Re: PADANG BOLA SEPAK KG. NUNTUNAN

Post by Sponsored content Today at 1:51 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum