KNP Icon

TAGAL KG.NUNTUNAN
dengan kerjasama JABATAN PERIKANAN SABAH


Anda warga Kg.Nuntunan? Perlu login utk melihat semua topik...

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 34 on Mon Jun 07, 2010 1:17 pm
Latest topics
» Yang pertama...
by Prisca Thu Sep 24, 2015 10:40 pm

» FIFA 2014
by edy Thu Jul 24, 2014 2:08 pm

» kaamatan 2013?
by Admin Thu Apr 17, 2014 6:53 pm

» Penduduk kg semakin maju
by Admin Tue Apr 15, 2014 9:34 pm

» KEM KESIHATAN UNTUK WARGA KG.NUNTUNAN
by sabtu Sat Apr 12, 2014 7:10 pm

» Barisan AJK JKKK Kg.Nuntunan 2014
by Admin Sat Apr 12, 2014 6:38 pm

» Senarai Koleksi Lagu (lirik)
by Admin Sun Mar 30, 2014 10:59 pm

» JOY Music Centre -Keningau
by edy Fri Feb 07, 2014 4:09 pm

» Aktiviti "org kita" di luar negeri / luar kg nuntunan
by edy Tue Jan 21, 2014 6:15 pm

» Pelawat '3rd tRAINING PROGRAM' -15okt2013
by Admin Mon Dec 09, 2013 5:28 pm

» Tahniah... ClarineSisca Clare Japrin (25sept2013)
by Admin Mon Dec 02, 2013 11:18 am

» Barking at the moon
by Admin Sat Nov 23, 2013 7:58 pm

» UPSR 5A di kg Nuntunan
by Admin Tue Nov 19, 2013 8:24 pm

» Penternakan ikan TALAPIA .. mari bincang
by edy Fri Aug 23, 2013 1:25 pm

» Jangan tebang/musnahkan pokok ini
by Admin Sat Aug 17, 2013 11:21 pm

» Gambar-gambar Tagal
by Admin Tue Aug 06, 2013 2:08 pm

» Rokok elektronik (e-cigarette)
by Admin Fri Jul 19, 2013 10:41 pm

» Post Mortem Kaamatan 2013 Kg.Nuntunan -13julai2013
by Prisca Fri Jul 19, 2013 8:52 pm

» Gambar2 Kaamatan Kg.Nuntunan -22jun2013
by Admin Mon Jul 15, 2013 2:53 pm

» Sumbangan Pesta Menuai 2013
by Admin Fri Jul 12, 2013 10:52 am

KNP Chatbox


Visitors / Pengunjung / Pelawat

Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by LEE XIN TONG on Wed Feb 17, 2010 1:02 pm

BILA SIAP AND BILA LAH KUNUN MAU BELANJA?..HEHEHHE ITU BAH TU SOALAN SETERUSNYA KAN TUAN EDY... Very Happy

LEE XIN TONG
Pengunjung Tetap

Posts : 556
Join date : 2009-10-27
Location : LUYANG

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by Ansis on Thu Feb 18, 2010 12:26 am

saya tunggu kbr gembira sj ni...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by androlo on Thu Feb 18, 2010 2:28 am

sy pn..hehe

androlo
Pengunjung Senior

Posts : 387
Join date : 2009-08-09
Age : 28
Location : rizop

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by edy on Thu Feb 18, 2010 7:26 am

LEE XIN TONG wrote:BILA SIAP AND BILA LAH KUNUN MAU BELANJA?..HEHEHHE ITU BAH TU SOALAN SETERUSNYA KAN TUAN EDY... Very Happy

pandai pula puan lxt ni... he he he... Laughing sia kasi ayat tegantung, dia kasi lengkap tu ayat.... he he he...

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by LEE XIN TONG on Thu Feb 18, 2010 2:32 pm

ALANG-ALANG BAH MAU TANYA KALAU TIDAK SAMPAI ITU MAKSUD SEBENAR...KEKEKKEKEKE (MANA TAU DAPAT......)

LEE XIN TONG
Pengunjung Tetap

Posts : 556
Join date : 2009-10-27
Location : LUYANG

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by Ansis on Fri Feb 19, 2010 10:16 am

manada 'manatau dapat'... mesti dapat oo...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by LEE XIN TONG on Fri Feb 19, 2010 11:25 am

Very Happy

LEE XIN TONG
Pengunjung Tetap

Posts : 556
Join date : 2009-10-27
Location : LUYANG

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by Ansis on Fri Feb 19, 2010 11:47 am


_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by aa on Tue Feb 23, 2010 5:52 pm

edy wrote:bila siap ni projek boss?

6 kg sudah siap pada 10.2.2010 penyerahan kepada sesb pada 11.02.2010,projek baru ada 8 kg lagi dan sudah bermula pada 20.2.2010.senarai kg;
1.sugiang lama
2.sungai api(molobou)
3.laman
4.mansasoh
5.kalamatoi lama
6.sungai api(sumandalom)
7.kalamatoi
8.bamban.
kg nuntunan dikeluarkan daripada projek ini atas sebab2 yang tidak diketahui.....................
kemungkinan fasa 2 baru dapat....

aa
Pengunjung Senior

Posts : 374
Join date : 2009-10-07
Age : 43
Location : penampang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by djt on Wed Feb 24, 2010 2:29 am

yg sia dngr "ada urang" p komplen, turus kna batal la di kampung kita punya...jan bgi muka sama itu urng klu dia p sni kampung

djt
Pengunjung Setia

Posts : 1200
Join date : 2009-08-11
Location : n2n

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by edy on Thu Feb 25, 2010 7:52 pm

djt wrote:yg sia dngr "ada urang" p komplen, turus kna batal la di kampung kita punya...jan bgi muka sama itu urng klu dia p sni kampung
tabiat lama yg inda buli pakai dlm zaman moden ni.. bagus suru tu org masuk hutan yg indada apa2... Mad

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by tiger on Sun Mar 07, 2010 7:31 pm

kesian ba kg kita kannnn.... sikit2 komplen, banyak masa betul dia mo komplen. kalau dia pigi jumpa utk pembangunan kampung bukan ka bagus, ni p komplen pula!

tiger
Pengunjung Awal

Posts : 68
Join date : 2009-11-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by LEE XIN TONG on Mon Mar 08, 2010 3:11 pm

EHMMM...ORANG JENIS MACAM NI BOLEH DI KATEGORIKAN DALAM KELOMPOK ORANG ZAMAN BATUUUU...KOLOT, TAK TAU MENGIKUTI ARUS PERMODENAN.....

LEE XIN TONG
Pengunjung Tetap

Posts : 556
Join date : 2009-10-27
Location : LUYANG

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by Ansis on Tue Mar 09, 2010 10:38 am

sikit2 komplen, sikit2 komplen... bagus buang sana tindian org2 yg hidup tiada kerja lain, mengomplen sj...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by LEE XIN TONG on Wed Mar 17, 2010 3:39 pm

DI TINDIAN JA KO BUANG KAH TUAN ANSIS? ALANG-ALANG BETUL....BAGUS BUANG PG LAUT..HAHAHAHA...

LEE XIN TONG
Pengunjung Tetap

Posts : 556
Join date : 2009-10-27
Location : LUYANG

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by djt on Wed Mar 17, 2010 9:12 pm

ada sumber yg sia dngr bukan kna komplen bai tu tapi mungkin peruntukan penambahan letrik di kg kita masuk fasa kedua...harap2 la yg penting ada

djt
Pengunjung Setia

Posts : 1200
Join date : 2009-08-11
Location : n2n

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by Ansis on Wed Mar 17, 2010 10:41 pm

hehe... saya fikir pun bukan kena komplen bah...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by edy on Tue Mar 23, 2010 4:48 pm

harap2 khabar ttg komplen mengomplen ni tidak betul... kesian kg kita asyik2 ketinggalan........

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by LEE XIN TONG on Wed Mar 24, 2010 8:52 am

tapi rasa-rasa di kg kita masih ada tempatkah yg tiada letrik?...

LEE XIN TONG
Pengunjung Tetap

Posts : 556
Join date : 2009-10-27
Location : LUYANG

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by aa on Sat Mar 27, 2010 1:34 pm

Di mararagang/rizob masih ada tu,hari tu sia ada melobi kg nuntunan n pangas tapi dua2 out.......
sekarang saya buat d sempulut sudah 9 kampung......aduh.....tiada kemudahan d sana masih mundur lagi...

aa
Pengunjung Senior

Posts : 374
Join date : 2009-10-07
Age : 43
Location : penampang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by Ansis on Sat Mar 27, 2010 7:47 pm

harap2 kita akan dpt ntlah...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by aa on Mon Apr 12, 2010 5:58 pm

Utk pengetahuan tuan2 c clement kubin pun kontraktor juga tapi d labuan (Nuntunan Enterprise)Specialised in:House renevation,Safety grills,Piping,Elecrtrical works,mechanical&civil work n building contruction-H/P-019-8224764.

aa
Pengunjung Senior

Posts : 374
Join date : 2009-10-07
Age : 43
Location : penampang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by Ansis on Mon Apr 12, 2010 6:01 pm

wow, boleh tahan pula dia tu, tempoh hari saya ada cerita2 sama dia, dia tdk bgtau pula... bagus tu, makin hebat kg kita ni... tahniah utk kamu semua tuan...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by tiger on Sun Apr 18, 2010 5:45 pm

si imin ni mimang buli tahan dari dulu lagi yg sia ingat la... dia ni cool saja.

tiger
Pengunjung Awal

Posts : 68
Join date : 2009-11-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by aa on Thu Feb 09, 2012 6:59 pm

djt wrote:ada sumber yg sia dngr bukan kna komplen bai tu tapi mungkin peruntukan penambahan letrik di kg kita masuk fasa kedua...harap2 la yg penting ada
Projek BELB sudah masuk fasa 4/5 kampung kita belum ada khabar2 tu bekalan letrik...
Minggu depan sa p tawau haha projek baru,1 bulan sudah tanam tiang letrik d sana....dari simpang berumas sampai batu 8 dekat simpang luasong jauh juga 32 km,klu kira2 tu tiang dekat2 1000.00 tiang,3 substation,1 substation 33kv/11kv dan2 substation 11kv...

aa
Pengunjung Senior

Posts : 374
Join date : 2009-10-07
Age : 43
Location : penampang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ada "Kontraktor" ka di kg kita?

Post by Sponsored content Today at 1:51 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum