KNP Icon

TAGAL KG.NUNTUNAN
dengan kerjasama JABATAN PERIKANAN SABAH


Anda warga Kg.Nuntunan? Perlu login utk melihat semua topik...

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 34 on Mon Jun 07, 2010 1:17 pm
Latest topics
» Yang pertama...
by Prisca Thu Sep 24, 2015 10:40 pm

» FIFA 2014
by edy Thu Jul 24, 2014 2:08 pm

» kaamatan 2013?
by Admin Thu Apr 17, 2014 6:53 pm

» Penduduk kg semakin maju
by Admin Tue Apr 15, 2014 9:34 pm

» KEM KESIHATAN UNTUK WARGA KG.NUNTUNAN
by sabtu Sat Apr 12, 2014 7:10 pm

» Barisan AJK JKKK Kg.Nuntunan 2014
by Admin Sat Apr 12, 2014 6:38 pm

» Senarai Koleksi Lagu (lirik)
by Admin Sun Mar 30, 2014 10:59 pm

» JOY Music Centre -Keningau
by edy Fri Feb 07, 2014 4:09 pm

» Aktiviti "org kita" di luar negeri / luar kg nuntunan
by edy Tue Jan 21, 2014 6:15 pm

» Pelawat '3rd tRAINING PROGRAM' -15okt2013
by Admin Mon Dec 09, 2013 5:28 pm

» Tahniah... ClarineSisca Clare Japrin (25sept2013)
by Admin Mon Dec 02, 2013 11:18 am

» Barking at the moon
by Admin Sat Nov 23, 2013 7:58 pm

» UPSR 5A di kg Nuntunan
by Admin Tue Nov 19, 2013 8:24 pm

» Penternakan ikan TALAPIA .. mari bincang
by edy Fri Aug 23, 2013 1:25 pm

» Jangan tebang/musnahkan pokok ini
by Admin Sat Aug 17, 2013 11:21 pm

» Gambar-gambar Tagal
by Admin Tue Aug 06, 2013 2:08 pm

» Rokok elektronik (e-cigarette)
by Admin Fri Jul 19, 2013 10:41 pm

» Post Mortem Kaamatan 2013 Kg.Nuntunan -13julai2013
by Prisca Fri Jul 19, 2013 8:52 pm

» Gambar2 Kaamatan Kg.Nuntunan -22jun2013
by Admin Mon Jul 15, 2013 2:53 pm

» Sumbangan Pesta Menuai 2013
by Admin Fri Jul 12, 2013 10:52 am

KNP Chatbox


Visitors / Pengunjung / Pelawat

siapa guru pertama di kg kita?

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by accoe_n2n on Wed Sep 16, 2009 11:02 am

AKU_REDY wrote:jangan2 cikgu sini yg duluan si....................
c golunn..erkkkkkk....silapp....ekekekek

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by Ansis on Mon Sep 21, 2009 12:10 pm

ok, sdh saya tanya cikgu Ana Gantakos... dia mula jd guru sandaran tahun 1985... lepas tu jd guru betul 1990... bermakna dia sdh jd guru sejak 1985... sekarang dia mengajar sana SK.Binaong... tinggal si jenny lg yg mau ditanya...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by edy on Tue Sep 22, 2009 9:20 am

mimang si ana la tu, si jenny waktu thn 1985 masih lagi budak2.... dia jauh lebih muda, kalau si itik mungkin ada chance lagi...

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by edy on Tue Sep 22, 2009 9:21 am

Ansis wrote:ok, sdh saya tanya cikgu Ana Gantakos... dia mula jd guru sandaran tahun 1985... lepas tu jd guru betul 1990... bermakna dia sdh jd guru sejak 1985... sekarang dia mengajar sana SK.Binaong... tinggal si jenny lg yg mau ditanya...

cikgu anna @ Zita tu pandai surf internet ka? cuba kunu promosi sama dia ni forum...

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by Ansis on Tue Sep 22, 2009 1:58 pm

sdh saya bgtau ttg forum kg ini.. sdh bagi dia alamat juga... cuma bila dia akan masuk, tdk taulah...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by mafia1975 on Wed Nov 04, 2009 9:03 pm

aku rasalah kan akulah cigu yg pertama di kpg unutunn om siapa yg bujang tua d kpg skrng....cuba teka

mafia1975
Pengunjung Tetap

Posts : 534
Join date : 2009-11-03

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by ies on Wed Nov 04, 2009 9:07 pm

x ble ikut rasa....mesti ada bukti ma Twisted Evil

ies
Pengunjung Setia

Posts : 1005
Join date : 2009-09-27
Location : kk

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by aa on Sun Nov 08, 2009 7:54 pm

mafia1975 wrote:aku rasalah kan akulah cigu yg pertama di kpg unutunn om siapa yg bujang tua d kpg skrng....cuba teka

Klu cikgu sia tidak tau tapi klu bujang telajak sia tau tuan mafia1975....c jemuni kan....

aa
Pengunjung Senior

Posts : 374
Join date : 2009-10-07
Age : 43
Location : penampang

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by mafia1975 on Sun Nov 08, 2009 8:03 pm

betul,,,wah...wah...kau ah aa,,,ko kutuk aku punya bestfrend dulu...aku punya skot tu dulu tahun 70an...zaman kegemilangan kami...time tu ko ada langou lagi...

mafia1975
Pengunjung Tetap

Posts : 534
Join date : 2009-11-03

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by mafia1975 on Sun Nov 08, 2009 8:07 pm

cikgu anna @ Zita tu pandai surf internet ka?,,, tak kan lah cikgu tak tahu internef oiii tuan edy

mafia1975
Pengunjung Tetap

Posts : 534
Join date : 2009-11-03

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by aa on Sun Nov 08, 2009 8:15 pm

mafia1975 wrote:betul,,,wah...wah...kau ah aa,,,ko kutuk aku punya bestfrend dulu...aku punya skot tu dulu tahun 70an...zaman kegemilangan kami...time tu ko ada langou lagi...

Klu sudah dapat no 1,siapalah no 2 tuan mafia?....

aa
Pengunjung Senior

Posts : 374
Join date : 2009-10-07
Age : 43
Location : penampang

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by mafia1975 on Sun Nov 08, 2009 8:21 pm

mafia, rasa c kasimah and c hendry la

mafia1975
Pengunjung Tetap

Posts : 534
Join date : 2009-11-03

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by aa on Sun Nov 08, 2009 8:24 pm

mafia1975 wrote:mafia, rasa c kasimah and c hendry la

Ada kemungkinan tuan tapi kita keluar tajuk sudah ni...kan....nanti tuan ansis/edy marah....tu.....

aa
Pengunjung Senior

Posts : 374
Join date : 2009-10-07
Age : 43
Location : penampang

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by mafia1975 on Sun Nov 08, 2009 8:27 pm

betul prebet aa, dah lah kita cuma menumpang blog mrk,,, nanti kena marah pula,,,tapi kena senyum selalu 24 jam

mafia1975
Pengunjung Tetap

Posts : 534
Join date : 2009-11-03

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by edy on Sun Nov 08, 2009 8:30 pm

woi woi... he he he...

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by edy on Sun Nov 08, 2009 8:31 pm

mafia1975 wrote:betul prebet aa, dah lah kita cuma menumpang blog mrk,,, nanti kena marah pula,,,tapi kena senyum selalu 24 jam

bukan sia ooo.. ni si mook ba yg moderator ni... kalau kamu sala post, dia buli kensel tu... atau kasi warning tapi dia sibuk persediaan kawin. Laughing Laughing

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by mafia1975 on Sun Nov 08, 2009 8:34 pm

nah kan kena marah sdh,,,,

mafia1975
Pengunjung Tetap

Posts : 534
Join date : 2009-11-03

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by aa on Sun Nov 08, 2009 8:39 pm

mafia1975 wrote:nah kan kena marah sdh,,,,

Bah jaga2 tuan mafia....

aa
Pengunjung Senior

Posts : 374
Join date : 2009-10-07
Age : 43
Location : penampang

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by mafia1975 on Sun Nov 08, 2009 8:56 pm

nak buat mcamana dah kena marah pula,,, tapi mafia kena hormat mrk kerna membenarkan kita live dlm forum ini,,,

mafia1975
Pengunjung Tetap

Posts : 534
Join date : 2009-11-03

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by buhangkut on Sun Nov 08, 2009 9:11 pm

mafia1975 wrote:cikgu anna @ Zita tu pandai surf internet ka?,,, tak kan lah cikgu tak tahu internef oiii tuan edy
hehehe... ramai betul sdh bah yg pandai surf internet... perkara biasa sdh bah surf2 internet ni..

buhangkut
Pengunjung Senior

Posts : 485
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by mafia1975 on Sun Nov 08, 2009 10:26 pm

perkara biasa aje pn,,,mafia dh tua pn nak blajar smuanya d dunia, ilmu mesti di kejar,,,ilmu tak akan dtg dgn sdirinya tanpa di kejar,,,

mafia1975
Pengunjung Tetap

Posts : 534
Join date : 2009-11-03

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by aa on Thu Nov 19, 2009 6:49 am

[quote="edy"]
Ansis wrote:ok, sdh saya tanya cikgu Ana Gantakos... dia mula jd guru sandaran tahun 1985... lepas tu jd guru betul 1990... bermakna dia sdh jd guru sejak 1985... sekarang dia mengajar sana SK.Binaong... tinggal si jenny lg yg mau ditanya...

cikgu anna @ Zita tu pandai surf internet ka? cuba kunu promosi sama dia ni forum...[/quote

Pasal ni cikgu ada keputusan sudahkah?

aa
Pengunjung Senior

Posts : 374
Join date : 2009-10-07
Age : 43
Location : penampang

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by edy on Thu Nov 19, 2009 7:03 am

confirm juga dia guru pertama....

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by aa on Thu Nov 19, 2009 3:11 pm

edy wrote:confirm juga dia guru pertama....

Tahniah kepada cikgu Anna........ lol!

aa
Pengunjung Senior

Posts : 374
Join date : 2009-10-07
Age : 43
Location : penampang

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by aa on Thu Nov 19, 2009 3:18 pm

edy wrote:confirm juga dia guru pertama....

Tahniah buat cikgu Anna.........

aa
Pengunjung Senior

Posts : 374
Join date : 2009-10-07
Age : 43
Location : penampang

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by Sponsored content Today at 10:02 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum