KNP Icon

TAGAL KG.NUNTUNAN
dengan kerjasama JABATAN PERIKANAN SABAH


Anda warga Kg.Nuntunan? Perlu login utk melihat semua topik...

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 34 on Mon Jun 07, 2010 1:17 pm
Latest topics
» Yang pertama...
by Prisca Thu Sep 24, 2015 10:40 pm

» FIFA 2014
by edy Thu Jul 24, 2014 2:08 pm

» kaamatan 2013?
by Admin Thu Apr 17, 2014 6:53 pm

» Penduduk kg semakin maju
by Admin Tue Apr 15, 2014 9:34 pm

» KEM KESIHATAN UNTUK WARGA KG.NUNTUNAN
by sabtu Sat Apr 12, 2014 7:10 pm

» Barisan AJK JKKK Kg.Nuntunan 2014
by Admin Sat Apr 12, 2014 6:38 pm

» Senarai Koleksi Lagu (lirik)
by Admin Sun Mar 30, 2014 10:59 pm

» JOY Music Centre -Keningau
by edy Fri Feb 07, 2014 4:09 pm

» Aktiviti "org kita" di luar negeri / luar kg nuntunan
by edy Tue Jan 21, 2014 6:15 pm

» Pelawat '3rd tRAINING PROGRAM' -15okt2013
by Admin Mon Dec 09, 2013 5:28 pm

» Tahniah... ClarineSisca Clare Japrin (25sept2013)
by Admin Mon Dec 02, 2013 11:18 am

» Barking at the moon
by Admin Sat Nov 23, 2013 7:58 pm

» UPSR 5A di kg Nuntunan
by Admin Tue Nov 19, 2013 8:24 pm

» Penternakan ikan TALAPIA .. mari bincang
by edy Fri Aug 23, 2013 1:25 pm

» Jangan tebang/musnahkan pokok ini
by Admin Sat Aug 17, 2013 11:21 pm

» Gambar-gambar Tagal
by Admin Tue Aug 06, 2013 2:08 pm

» Rokok elektronik (e-cigarette)
by Admin Fri Jul 19, 2013 10:41 pm

» Post Mortem Kaamatan 2013 Kg.Nuntunan -13julai2013
by Prisca Fri Jul 19, 2013 8:52 pm

» Gambar2 Kaamatan Kg.Nuntunan -22jun2013
by Admin Mon Jul 15, 2013 2:53 pm

» Sumbangan Pesta Menuai 2013
by Admin Fri Jul 12, 2013 10:52 am

KNP Chatbox


Visitors / Pengunjung / Pelawat

siapa guru pertama di kg kita?

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by MooK on Sat Jul 18, 2009 9:47 pm

c otungk cakap encik Kubin..
bila sia jumpa org tua² sini sia cakap pasal cikgu pertama d kg.. semua diorang cakap memang encik Kubin.. tetapi dia cikgu bagi org² dewasa.. yang kita mau cari, asal dia jadi cikgu atau cikgu yang pertama berdaftar dengan jabatan pendidikan? atau yang pertama masuk maktab..

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by Ansis on Sun Jul 19, 2009 12:39 am

mgkin yg berdaftar dgn kerajaanlah...

ok, kita ada calon di sini...

anna gantakos

*ada sesiapa yg boleh sahkan perkara ini dr dia? siapa ada no hp dia?

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by edy on Sun Jul 19, 2009 6:45 pm

Ansis wrote:mgkin yg berdaftar dgn kerajaanlah...

ok, kita ada calon di sini...

anna gantakos

*ada sesiapa yg boleh sahkan perkara ini dr dia? siapa ada no hp dia?

sms si ad'da minta no HP dia then sms p si anna/zita utk minta dia upluad gambar/salinan surat perlantikan dia, ini yg lebih sesuai! sebab kalau masuk maktab, saya pun perna masuk maktab tapi inda juga jadi guru... Laughing

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by buhangkut on Sun Jul 19, 2009 8:15 pm

ya, siapa tau no hp si adda?

buhangkut
Pengunjung Senior

Posts : 485
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by edy on Sun Sep 13, 2009 11:39 pm

ada perkembangan ka ni cerita?

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by eJery on Sun Sep 13, 2009 11:47 pm

Macam sepi sudah ni thread ni, ditenggalamkan oleh thread2 baru. Cool

eJery
Pengunjung Tetap

Posts : 674
Join date : 2009-06-25
Age : 33
Location : Id guwas do gata.

View user profile http://www.facebook.com/ejery

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by AKU_REDY on Mon Sep 14, 2009 8:16 am

come on.....kita bincang ni ni topik...

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by MooK on Mon Sep 14, 2009 10:28 am

Ansis wrote:mgkin yg berdaftar dgn kerajaanlah...

ok, kita ada calon di sini...

anna gantakos

*ada sesiapa yg boleh sahkan perkara ini dr dia? siapa ada no hp dia?

sudah sah ka ni tuan? puan anna ka guru pertama d kg kita?

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by yone on Mon Sep 14, 2009 11:42 am

MooK wrote:
Ansis wrote:mgkin yg berdaftar dgn kerajaanlah...

ok, kita ada calon di sini...

anna gantakos

*ada sesiapa yg boleh sahkan perkara ini dr dia? siapa ada no hp dia?

sudah sah ka ni tuan? puan anna ka guru pertama d kg kita?

sepa tue???

yone
Pengunjung Senior

Posts : 216
Join date : 2009-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by eJery on Mon Sep 14, 2009 1:17 pm

yone wrote:
MooK wrote:
Ansis wrote:mgkin yg berdaftar dgn kerajaanlah...

ok, kita ada calon di sini...

anna gantakos

*ada sesiapa yg boleh sahkan perkara ini dr dia? siapa ada no hp dia?

sudah sah ka ni tuan? puan anna ka guru pertama d kg kita?

sepa tue???

Ko nda kenal ka kion? Ngam lah tu ko yang jadi wakil p tanya. Jagan pula ko p tanya si Anna Baliu.

eJery
Pengunjung Tetap

Posts : 674
Join date : 2009-06-25
Age : 33
Location : Id guwas do gata.

View user profile http://www.facebook.com/ejery

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by erick on Mon Sep 14, 2009 4:55 pm

Aiii kamu belom taukah siapa guru pertama? Kalu tidak silap, sya baitu.. he he

erick
Pengunjung Awal

Posts : 58
Join date : 2009-09-09

View user profile http://www.salibajaib.com

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by eJery on Mon Sep 14, 2009 5:51 pm

erick wrote:Aiii kamu belom taukah siapa guru pertama? Kalu tidak silap, sya baitu.. he he

Mana bukti? Hehahahha..

eJery
Pengunjung Tetap

Posts : 674
Join date : 2009-06-25
Age : 33
Location : Id guwas do gata.

View user profile http://www.facebook.com/ejery

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by Ansis on Mon Sep 14, 2009 6:45 pm

ok, nt saya cuba dptkan no tel dia...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by AKU_REDY on Mon Sep 14, 2009 7:51 pm

susah pula mau cari guru yg pertama di kampung kita ni....

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by Ansis on Mon Sep 14, 2009 8:24 pm

calon sdh ada, cuma belum ada peluang tanya utk pengesahan, hehehe...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by AKU_REDY on Mon Sep 14, 2009 8:47 pm

Ansis wrote:calon sdh ada, cuma belum ada peluang tanya utk pengesahan, hehehe...


ok boss... Smile

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

guru pertama

Post by erick on Tue Sep 15, 2009 1:02 am

eJery wrote:
erick wrote:Aiii kamu belom taukah siapa guru pertama? Kalu tidak silap, sya baitu.. he he

Mana bukti? Hehahahha..

Buktinya? mmmm tunggu aaa What a Face he he tapi mesti ada juga pengarasnya...

erick
Pengunjung Awal

Posts : 58
Join date : 2009-09-09

View user profile http://www.salibajaib.com

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by eJery on Tue Sep 15, 2009 1:09 am

erick wrote:
eJery wrote:
erick wrote:Aiii kamu belom taukah siapa guru pertama? Kalu tidak silap, sya baitu.. he he

Mana bukti? Hehahahha..

Buktinya? mmmm tunggu aaa What a Face he he tapi mesti ada juga pengarasnya...

Bah.. Nanti kita atur pengarasnya. Hhaheha

eJery
Pengunjung Tetap

Posts : 674
Join date : 2009-06-25
Age : 33
Location : Id guwas do gata.

View user profile http://www.facebook.com/ejery

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by accoe_n2n on Tue Sep 15, 2009 11:36 am

ishh kmo ne...bwt pa lae mw pngrasnya...kc tw nopo daa...hehehe

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by yone on Tue Sep 15, 2009 8:52 pm

tularhh,,urg pn mw tw jg bh,,,,

yone
Pengunjung Senior

Posts : 216
Join date : 2009-08-27

View user profile

Back to top Go down

Guru pertama

Post by erick on Tue Sep 15, 2009 9:13 pm

accoe_n2n wrote:ishh kmo ne...bwt pa lae mw pngrasnya...kc tw nopo daa...hehehe
ehe ehe... jangan begitubah sumandak.... ko ka c tau c ejery 2. Di mana dia sunglap tu yang dia pigang tue... aku mau daaaaaa ituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Shocked No Laughing

erick
Pengunjung Awal

Posts : 58
Join date : 2009-09-09

View user profile http://www.salibajaib.com

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by yone on Tue Sep 15, 2009 9:30 pm

pa crta kmu nie,,,,

yone
Pengunjung Senior

Posts : 216
Join date : 2009-08-27

View user profile

Back to top Go down

Guru pertama

Post by erick on Tue Sep 15, 2009 9:58 pm

yone wrote:pa crta kmu nie,,,,
he he pengarasnya bu.....

erick
Pengunjung Awal

Posts : 58
Join date : 2009-09-09

View user profile http://www.salibajaib.com

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by AKU_REDY on Tue Sep 15, 2009 11:06 pm

jangan2 cikgu sini yg duluan si....................

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by accoe_n2n on Wed Sep 16, 2009 11:01 am

erick wrote:
accoe_n2n wrote:ishh kmo ne...bwt pa lae mw pngrasnya...kc tw nopo daa...hehehe
ehe ehe... jangan begitubah sumandak.... ko ka c tau c ejery 2. Di mana dia sunglap tu yang dia pigang tue... aku mau daaaaaa ituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Shocked No Laughing
haha....mulau...minta lh dya sndriii...

accoe_n2n
Pengunjung Tetap

Posts : 614
Join date : 2009-09-01
Age : 24
Location : nuntunan,keningau

View user profile

Back to top Go down

Re: siapa guru pertama di kg kita?

Post by Sponsored content Today at 7:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum