KNP Icon

TAGAL KG.NUNTUNAN
dengan kerjasama JABATAN PERIKANAN SABAH


Anda warga Kg.Nuntunan? Perlu login utk melihat semua topik...

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 34 on Mon Jun 07, 2010 1:17 pm
Latest topics
» Yang pertama...
by Prisca Thu Sep 24, 2015 10:40 pm

» FIFA 2014
by edy Thu Jul 24, 2014 2:08 pm

» kaamatan 2013?
by Admin Thu Apr 17, 2014 6:53 pm

» Penduduk kg semakin maju
by Admin Tue Apr 15, 2014 9:34 pm

» KEM KESIHATAN UNTUK WARGA KG.NUNTUNAN
by sabtu Sat Apr 12, 2014 7:10 pm

» Barisan AJK JKKK Kg.Nuntunan 2014
by Admin Sat Apr 12, 2014 6:38 pm

» Senarai Koleksi Lagu (lirik)
by Admin Sun Mar 30, 2014 10:59 pm

» JOY Music Centre -Keningau
by edy Fri Feb 07, 2014 4:09 pm

» Aktiviti "org kita" di luar negeri / luar kg nuntunan
by edy Tue Jan 21, 2014 6:15 pm

» Pelawat '3rd tRAINING PROGRAM' -15okt2013
by Admin Mon Dec 09, 2013 5:28 pm

» Tahniah... ClarineSisca Clare Japrin (25sept2013)
by Admin Mon Dec 02, 2013 11:18 am

» Barking at the moon
by Admin Sat Nov 23, 2013 7:58 pm

» UPSR 5A di kg Nuntunan
by Admin Tue Nov 19, 2013 8:24 pm

» Penternakan ikan TALAPIA .. mari bincang
by edy Fri Aug 23, 2013 1:25 pm

» Jangan tebang/musnahkan pokok ini
by Admin Sat Aug 17, 2013 11:21 pm

» Gambar-gambar Tagal
by Admin Tue Aug 06, 2013 2:08 pm

» Rokok elektronik (e-cigarette)
by Admin Fri Jul 19, 2013 10:41 pm

» Post Mortem Kaamatan 2013 Kg.Nuntunan -13julai2013
by Prisca Fri Jul 19, 2013 8:52 pm

» Gambar2 Kaamatan Kg.Nuntunan -22jun2013
by Admin Mon Jul 15, 2013 2:53 pm

» Sumbangan Pesta Menuai 2013
by Admin Fri Jul 12, 2013 10:52 am

KNP Chatbox


Visitors / Pengunjung / Pelawat

RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by edy on Fri Sep 25, 2009 10:52 pm

AKU_REDY wrote:
edy wrote:syarat utama tuk menyanyi ialah... stamina kena kontrol, moginum kena rehat dlm 2 bulan... dan latihan suara tuk tu lagu sekurang2nya dua bulan!


kalau sia tuan edy..time pagi2 lagi blum cuci muka, blum minum air lagi suara sia ok sikit..
tapi time malam tpt si korinus lagi ok suara sia hehhe..nda bei..saja joke.. tapi memang betul la..mesti ada latihan dan mau pantang larang sikit kalau pasal mau jaga suara..moginum,merokok, salah 1 mau kena kasi kurang... baru buli angkat NUR NILAM SARI..hehe

he..he... tapi yg penting kontrol ba kan...he he he...

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by Urub Labuan on Sat Sep 26, 2009 7:42 am

si datu teda pun kontrol2,tp tatap maintain ja voice dia..mcm d kk lg..semulajadi punya bakat kali a.. Wink

Urub Labuan
Pengunjung Junior

Posts : 103
Join date : 2009-08-06
Location : labuan

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by eJery on Sat Sep 26, 2009 2:08 pm

Si datu tiap hari tu prektis, hahaha... Tu lah dia maintain saja. Mcm di kk london...

eJery
Pengunjung Tetap

Posts : 674
Join date : 2009-06-25
Age : 33
Location : Id guwas do gata.

View user profile http://www.facebook.com/ejery

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by Julyandiney on Sun Sep 27, 2009 4:24 pm

ba...kalau bab recoding ni si tuan edy berpengalaman ba...apa susah...kita ada kan penyanyi yang sedia ada...amcam tuan edy...sia buat senikata tuan nyanyi lah...dusun punya...ok tu kan...

Julyandiney
Pengunjung Awal

Posts : 67
Join date : 2009-06-24
Age : 38
Location : kota kinabalu

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by MooK on Sun Sep 27, 2009 8:55 pm

bah apa lagi... sudah ada keputusan ka bila mau recording?

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by edy on Sun Sep 27, 2009 9:37 pm

Urub Labuan wrote:si datu teda pun kontrol2,tp tatap maintain ja voice dia..mcm d kk lg..semulajadi punya bakat kali a.. Wink

eJery wrote:Si datu tiap hari tu prektis, hahaha... Tu lah dia maintain saja. Mcm di kk london...
he he... ia kan, dia macm maintain saja...

Julyandiney wrote:ba...kalau bab recoding ni si tuan edy berpengalaman ba...apa susah...kita ada kan penyanyi yang sedia ada...amcam tuan edy...sia buat senikata tuan nyanyi lah...dusun punya...ok tu kan...
ba.. buli ba, tapi ramai lagi kwn2 kita yg buli nyanyi sebenarnya....... yg penting kita on saja

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by edy on Sun Sep 27, 2009 9:38 pm

MooK wrote:bah apa lagi... sudah ada keputusan ka bila mau recording?
mcm menunggu saja ni... senarai nama suda ada tapi mcm belum cukup...

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by eJery on Sun Sep 27, 2009 11:35 pm

Pending lah ni kalau mcm ni, mau dakat suda kali delivered. Hehhehe..

eJery
Pengunjung Tetap

Posts : 674
Join date : 2009-06-25
Age : 33
Location : Id guwas do gata.

View user profile http://www.facebook.com/ejery

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by yone on Mon Sep 28, 2009 9:30 am

wah...dkt dh 2....

yone
Pengunjung Senior

Posts : 216
Join date : 2009-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by NonStop Dj on Mon Sep 28, 2009 8:35 pm

wah taniah lg hm nda lama lg ada ada album mega @ beramai2 d nuntunan ,,bah klu da ready sound2 la k nti sya bule jga bantu2 bahagian promosi,,hm mo tya ni tuan2 semua, klu ada dari kg len mo join bikin ni album mcm ble ka?

NonStop Dj
Pengunjung Junior

Posts : 124
Join date : 2009-08-30
Age : 34
Location : WP Labuan

View user profile http://nonstopj8@gmail.com

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by MooK on Mon Sep 28, 2009 9:16 pm

harap² tercapai la hajat diorang mau mau buat album.. bagus kasi list la tu nama yang betul² mau join buat album.. baru boleh adjust nanti..

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

recording

Post by erick on Tue Sep 29, 2009 1:05 am

edy wrote:
MooK wrote:bah apa lagi... sudah ada keputusan ka bila mau recording?
mcm menunggu saja ni... senarai nama suda ada tapi mcm belum cukup...

Nampak gaya macam kena turun padang nih, cari bakat penyanyi... mungkin mo buat pemilihan ka Tuan..... bah praktis kamu sedia aaaa....

erick
Pengunjung Awal

Posts : 58
Join date : 2009-09-09

View user profile http://www.salibajaib.com

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by edy on Tue Sep 29, 2009 5:20 pm

NonStop Dj wrote:wah taniah lg hm nda lama lg ada ada album mega @ beramai2 d nuntunan ,,bah klu da ready sound2 la k nti sya bule jga bantu2 bahagian promosi,,hm mo tya ni tuan2 semua, klu ada dari kg len mo join bikin ni album mcm ble ka?

sia ok saja ni.. lagi ramai kita lagi bagus... yg penting kalau telebih... mungkin akan ada pemilihan penyanyi la... ok ka redy?

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by edy on Tue Sep 29, 2009 5:22 pm

erick wrote:
edy wrote:
MooK wrote:bah apa lagi... sudah ada keputusan ka bila mau recording?
mcm menunggu saja ni... senarai nama suda ada tapi mcm belum cukup...

Nampak gaya macam kena turun padang nih, cari bakat penyanyi... mungkin mo buat pemilihan ka Tuan..... bah praktis kamu sedia aaaa....

ba... praktis la kita... Laughing Laughing

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by Ansis on Tue Sep 29, 2009 7:09 pm

mungkin masa perjumpaan forumers boleh kasi dengar2 itu lagu... supaya kita ada idea kasar berapa lagu terkumpul, siok ka atau kurang siok, apa yg perlu dibuat, siapa semua yg menyanyi... muzik kita ada, si tuan redy punya keyboard... sekurang2nya perjumpaan kita tu nt enjoy... dan hidup...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by edy on Tue Sep 29, 2009 8:52 pm

si tuan redy mcmana? pukul berapa start?

edy
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3660
Join date : 2009-06-15

View user profile http://stedmund-jvsite.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by Ansis on Tue Sep 29, 2009 9:56 pm

tuan redy? mana sdh kau tu? okkah?

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by AKU_REDY on Wed Oct 07, 2009 3:43 pm

ASTAGA sorry...baru bangun ni hhahaha...ok ok ok...bila la? atur ja alwys on ni..

AKU_REDY
Pengunjung Tetap

Posts : 608
Join date : 2009-06-22
Age : 33
Location : kampung Nuntunan

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by MooK on Thu Oct 08, 2009 12:05 pm

kalau lagu tida cukup kamu ambil lagu c tuan edy dulu kasi baru dia punya muzik... siuk bah lagu c tuan edy tu, sia sudah dengar tapi kalau kasi baru dia punya muzik lagi mantap...

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by Urub Labuan on Thu Oct 08, 2009 12:15 pm

tp mau tnya dlu sanganu sinding..mana ble copyright sj..tp sy rasa pun ok jg idea tuan mook ni..org bilang,bagi nafas baru..betul ka tu a..

Urub Labuan
Pengunjung Junior

Posts : 103
Join date : 2009-08-06
Location : labuan

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by Ansis on Thu Oct 08, 2009 6:41 pm

saya rasa kita cukup lagu sdh bah ni... atur perjumpaan...

_________________
I move where my heart takes me. I'm not bound to anything. I run the field. I cross over the mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth.

Ansis
Pakar Rujuk KNF

Posts : 3220
Join date : 2009-06-15

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by MooK on Thu Oct 08, 2009 10:50 pm

c Jaylis cakap telefon saja dia... dia mau join kunun... 0198117221-Gill

harap² jadi la ni album kamurang... Amen..

_________________

MooK
Moderator
Moderator

Posts : 1655
Join date : 2009-06-19
Age : 33
Location : pin up pin

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by huukma on Thu Oct 08, 2009 11:12 pm

ngam la itu..kasi malatup!

huukma
Pengunjung Senior

Posts : 489
Join date : 2009-07-16

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by jo on Fri Oct 09, 2009 8:25 am

MooK wrote:c Jaylis cakap telefon saja dia... dia mau join kunun... 0198117221-Gill

harap² jadi la ni album kamurang... Amen..

na.... kalau gurubesar ilis suda masuk cerita di sini... ok suda kamurang ni...

jo
Pengunjung Senior

Posts : 284
Join date : 2009-06-16

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by jo on Fri Oct 09, 2009 8:29 am

AKU_REDY wrote:1. Jasredy Gusip
2. Edy
3. Ilis
4. Ansis

5. ...

he he he he... suda sya updatekan... siapa lagi mo join? Sya ni inda la buli... setakat atur sikit2 buli la... tapi sia mo juga jadi manager nanti... Laughing

jo
Pengunjung Senior

Posts : 284
Join date : 2009-06-16

View user profile

Back to top Go down

Re: RUKUT-RUKUT BUAT ALBUM (RECORDING)

Post by Sponsored content Today at 4:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum